Контакт

Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


پشتیبانی عمومی

دیگر سوالات

واحد فروش

بخش فروش ساعت کار 9 الی 17

واحد فنی

پشتیبانی فنی سرور ها و خدمات فنی

دامنه و نمایندگان

ثبت انتقال تمدید و مدیریت دامنه - کاربران و نمایندگان

Abuse

Abuse Reports - گزارش تخلف